Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

violinLa sfârşitul lunii mai 2011 , s-a semnat parteneriatul între Societatea Română de Radiodifuziune şi Penitenciarul Târgşor. Obiectul acordului este participarea persoanelor private de libertate femei la realizarea proiectului „Ascultă cinci minute de muzică clasică”.

Proiectul a fost demarat de Societatea Română de Radiodifuziune, la 1 octombrie 2010, cu scopul de a aduce muzica clasică mai aproape de potenţialul ei public, într-un mod neconvenţional. Proiectul s-a desfăşurat în hypermarket-uri, mall-uri, muzee, autobuze, şcoli, iar din luna iunie 2011 se derulează la Penitenciarul Târgşor.

Activitatea constă în prezentarea spre audiere persoanelor private de libertate a unor fragmente de muzică clasică, de mai multe ori pe zi, timp de 5 minute.

Audierea fragmentelor de muzică clasică este însoţită de succinte referiri la viaţa şi opera autorului, iar persoanele private de libertate pot obţine prezentări detaliate, realizate de către educatori şi care se găsesc la Clubul din spaţiul de deţinere.

În cadrul acestui proiect, în data de 27 iulie 2011 Penitenciarul Târgşor a organizat concursul cu tema “Să cunoaştem autorul şi opera acestuia” la care au participat  8 persoane private de libertate, câştigătoarele primelor 3 locuri au fost premiate cu diplome de merit, vizite la masă cu familia ori suplimentarea drepturilor la vizită şi pachet.

Back To Top