Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

furtDupă ce şi-a vândut maşina, un prahovean domiciliat în localitatea Gorgota şi-a invitat prietenul pentru a cinsti parafarea tranzacţiei. După câteva pahare date peste cap, invitatul a furat banii gazdei şi a dispărut.

Poliţiştii din Gorgota au fost sesizaţi de cetăţeanul păgubit cu privire la faptul că în noaptea de 28/29.07.2011, autori necunoscuţi au pătruns prin fereastra deschisă a locuinţei sale, şi din interior au sustras suma de 1.500 lei.

Ancheta poliţiştilor a stabilit că în ziua respectivă, reclamantul şi-a vândut autoturismul proprietate personală contra sumei de 1.800 lei. Pentru a sărbători evenimentul, a invitat la domiciliul său un consătean, A. Marian, de 34 de ani, pentru a consuma împreună băuturi alcoolice.

Pe fondul stării de ebrietate, şi a neatenţiei gazdei, A. Marian a intrat într-una din camerele locuinţei, a sustras suma de 1.500 lei şi a revenit în compania părţii vătămate.

Banii sustraşi au fost recuperaţi şi restituiţi reclamantului, A. Marian recunoscând comiterea faptei.

Back To Top