Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

catuse01Un tânăr din Lipăneşti acuzat de mai mult infracţiuni de furt i-a ameninţat pe poliţişti, devenind agresiv atunci când aceştia i-au prezentat mandatul de reţinere emis pe numele său. În jurul poliţiştilor au apărut 15 inşi care i-au ameninţat pe oamenii legii. Poliţiştii care au riscat să fie linşaţi de acoliţii urmăritului au reuşit, în cele din urmă, să îl încătuşeze pe acesta ducându-l în arestul din Câmpina. Tânărul din Lipăneşti era urmărit, existând pe numele său un mandat de aducere emis de Judecătoria Câmpina.

Iată filmul arestării

Poliţiştii din Câmpina s-au deplasat, în jurul orei 9 dimineaţa, la domiciliul tânărului din Lipăneşti.

Mama urmăritului a ieşit în întâmpinarea oamenilor legii, care i-au adus la cunoştiinţă faptul că pe numele fiului ei există un mandat de aducere. Femeia le-a spus poliţiştilor că fiul ei nu se află la domiciliu, însă poliţiştii l-au văzut dormind în maşina parcată în afara locuinţei.

Urmăritul Ionuţ S.s-a trezit, a ieşit din maşină, iar în timp ce poliţiştii îi aduceau la cunoştiinţă conţinutul mandatului de aducere, acesta a încercat să fugă, însă poliţiştii l-au prins imediat, şi, întrucât devenise agresiv, aceştia l-au încătuşat. În acel moment, aproximativ 15 persoane au sărit în ajutorul urmăritului şi au încercat să-i agreseze pe poliţişti.

Ionuţ S. a fost urcat în maşina de Poliţie, însă mai multe persoane  au încercuit echipajul de Poliţie, iar Daniela S., mama arestatului, s-a urcat pe plafonul maşinii. Unul din poliţişti a tras trei focuri de avertisment în plan vertical după efectuarea somaţiilor legale, iar Daniela S. a fost coborâtă de pe plafonul maşinii.

La faţa locului au sosit echipaje suplimentare. Ionuţ S. împreună cu mama sa au fost conduşi la sediul Poliţiei Câmpina.

În cauză cercetările sunt continuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti faţă de Daniela S. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj şi faţă de Ionuţ S. pentru mai multe infracţiuni de furt.

Back To Top