Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
catuse01Femeia din Lipăneşti care a instigat lumea să îi lişeze pe poliţiştii care au descins pentru reţinerea fiului său a fost arestată preventiv pentru 29 de zile. Judecătoria Ploieşti a emis mandatul de arestare pe numele acesteia, concluzionând că acţiunea femeii a fost una ce implică infracţiunea de ultraj asupra oamenilor legii şi distrugere a automobilului poliţiei.

Vă reamintim că fiul femeii era urmărit de poliţişti pentru mai multe infracţiuni de furt. Ajunşi, la sfârşitul săptămânii trecute, la domiciliul din Lipăneşti al infractorului, mama acestuia i-a împiedicat pe oamenii legii să pună în aplicare mandatul de reţinere emis de instanţă pe numele fiului său.

Femeia a chemat din vecini mai multe personae de etnie romă, care au atacat echipajul de poliţie. Oamenii legii au reuşit să scape din încăierare şi şi-au făcut datoria,  reţinând atât pe urmărit, cât şi pe mama acestuia.

Back To Top