Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

CAMPINA_6-7.08"Târgul cu Bunătăţi" revine în Câmpina pentru a treia oară, de sâmbătă 6 august până duminică 7 august, de data aceasta pe Bulevardul Carol I,  între « Casa Cărţii » şi « Romtelecom».

Pe lângă deja cunoscutele produse, branza cu chimen, cu busuioc, de burduf în coajă de brad, caşcavea, caşcaval cu ardei, chimen sau pătrunjel, specialităţi din carne de vită şi porc, pâine de casă, miere, palincă, prăjituri de casă, gemuri, siropuri şi dulceţuri, la această ediţie vizitatorii vor găsi şi specialităţi de caşcaval din Olanda şi de abia scoasă pe piaţă, vestita dulceaţă de cireşe negre de la Topoloveni.

Producătorii din Bran, Fundata, Lăpuşel, Tălmăcel-Maramures,Rupea, Targu Mures, Intorsura Buzaului, Lipova-Arad, Valea Popii-Arges, Forăşti- Suceava, Topoloveni sau Oradea vor imbia la degustat vizitatorii târgului, asa încât aceştia vor rezista cu greu sa nu plece acasa cu câte o bucăţică din minunatele lor bunătăţi.  Pe langă gustul adevărat, lipsa aditivilor, folosirea mirodeniilor, a conservanţilor şi membranelor naturale la prepararea bunătăţilor aduse la târg fac ca produsele să rămână naturale, sănătoase şi aspectuase.

Meşteşugarii vor veni la Câmpina cu costume populare din Bistriţa şi Padina- Cluj, cu artizanat şi ceramică albastră tocmai de la Corund, aranjamente din flori naturale uscate de la Vaslui, ceramica rosie de la Miercurea Ciuc, ii de la Breaza.

Back To Top