Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

urlati2FONDUL SOCIAL EUROPEAN

Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Investeste in oameni!

Axa prioritară 5: Promovarea măsurilor active de ocupare

Domeniul major de interventie 5.1.: Dezvoltarea şi implementarea măsurilor active de promovare

Urlati,  29.08.2011

PROIECT POSDRU. Calificarea, o şansă pe piaţa muncii!

                                                               Comunicat de presă

Oraşul Urlaţi, în parteneriat cu S.C. FaxMedia Consulting S.R.L. şi Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova, a finalizat implementarea  proiectului “Calificarea, o şansă pe piaţa muncii!”, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul  Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, contract nr. POSDRU/101/5.1/77085.

Obiectivul general al proiectului a fost acela de a facilita accesul pe piaţa muncii, prin includerea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă şi a şomerilor în programe de formare profesională adecvate, accesibile şi cu reale valenţe ocupaţionale.

Pe o perioadă de 10 luni, în cadrul proiectului au fost desfăşurate 6 programe de formare profesională de calificare şi iniţiere şi au fost instruiţi 205 şomeri şi persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Cursurile derulate au avut drept scop calificarea în meseriile de zugrav vopsitor, zidar tencuitor, confecţioner asamblor articole din textile şi îngrijitor bătrâni şi copii la domiciliu.

La finalizarea cursurilor, absolvenţii au primit certificate de calificare acreditate de către Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor.

Prin implementarea acestui proiect a fost îndeplinit obiectivul principal al proiectului, respectiv formarea şi certificarea unui număr de 168 de persoane, membri ai grupului ţintă.

Pentru detalii suplimentare, persoană de contact: Pîrvulescu Cătălina, Coordonator implementare Proiect, Primăria Oraşului Urlaţi, tel: 0733.554.521, fax: 0244 - 270.010, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Oraşul Urlaţi

investeste-in-oameni4-300x203

Back To Top