Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

puscarieÎn cadrul Penitenciarului Târgşor se află în derulare programele „Managementul Voluntariatului”, „Implicarea angajatorilor în mediul penitenciar” şi „Programul pentru dezvoltarea spiritului antreprenorial al persoanelor private de libertate”.

Programul „Managementul Voluntariatului” are ca obiectiv consolidarea legăturilor cu comunitatea prin implicarea membrilor săi în activităţi de educaţie şi asistenţă psihosocială adresate populaţiei penitenciare şi creşterea numărului de persoane private de libertate implicate în activităţi ce vizează dezvoltarea competenţelor necesare unei bune reintegrări sociale.

În cadrul acestui programului penitenciarul Târgşor a încheiat 6 acorduri de voluntariat, 5 dintre voluntari desfăşurând activităţi în mod constant.

Una dintre activităţi s-a concretizat într-o ieşire în comunitate cu o piesa de teatru regizată de către unul dintre voluntari la are au participat 6 persoane private de libertate. Piesa a avut o tematică religioasă şi a fost prezentată copiilor de la Şcoala de Arte şi Meserii din Plopeni.

În prezent colaborăm constant cu 3 dintre voluntari, ceilalţi încheind  perioada pentru care s-au angajat să desfăşoare activităţi educative.

„Programul pentru dezvoltarea spiritului antreprenorial al persoanelor private de libertate” avizează însuşirea şi consolidarea unor cunoştinţe elementare, care să contribuie la dezvoltarea spiritului antreprenorial în rândul persoanelor private de libertate, în vederea facilitării reinserţiei sociale a acestora.

Acesta a început cu selecţia a 15 persoane private de libertate. A fost parcursă prima fază, cuprinzând temele din program, jocuri rol şi exerciţii, aflându-se în derulare faza a doua a programului.

Programul „Implicarea angajatorilor în mediul penitenciar” are ca scop creşterea şanselor de incluziune socială a persoanelor private de libertate  şi implică stabilirea de parteneriate cu firme, asociaţii de firme, instituţii publice şi ONG-uri în vederea sprijinirii reintegrării sociale a persoanelor private de libertate. Programul se află în derulare, încercându-se implicarea cât mai multor parteneri din mediul de afaceri prahovean.

Back To Top