Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

ghiozdanOfiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor, împreună cu comisari din cadrul Gărzii Financiare Prahova, au efectuat ieri verificări într-un complex comercial din Ploiesti.

S-a constatat că reprezentanţii unei societăţi comerciale au expus spre vânzare produse purtând marci protejate pe teritoriul României, contrafăcute, respectiv 170 ghiozdane şcolare.

Produsele respective au fost ridicate în vederea cercetărilor, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrafacere.

Totodată, au mai fost găsite rechizite şcolare deţinute în vederea comercializării fără documente de provenienţă, fapt pentru care agentul economic a fost sancţionat contravenţional, iar mărfurile în cauză au fost confiscate.

Comisarii Gărzii Financiare Prahova au constatat că societatea verificată nu respecta prevederile Legii 82/1991, neavând completat registrul de casă pentru perioada 01-31.08.2011, fapt pentru care s-a luat măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în cuantum de 3.000 de lei.

Cercetările sunt efectuate de către lucratori din cadrul S.I.F. Prahova, faţă de administratorul societăţii comerciale pentru nerespectarea legislaţiei privind protecţia drepturilor de autor.

Back To Top