Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

catuse01Doi escroci au fost arestaţi de poliţie, după ce au păcălit mai mulţi patroni de societăţi comerciale. Cei doi se prezentau în magazine drept inspectori ai Oficiului pentru Protecţia Consumatorului. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Ploieşti au reuşit să-i identifice, după ce patronii controlaţi au sunat la OPC pentru a verifica dacă angajaţii instituţiei efectuează, cu adevărat, controale. Impostorii au fost arestaţi pentru 30 de zile, fiind cercetaţi de poliţişti.

În sarcina celor doi a fost reţinut faptul că în ziua de 10 august, prin folosirea calităţii mincinoase de angajaţi ai O.P.C. Ploieşti, au mers la un magazin din Ploieşti unde au încercat să efectueze un control „de specialitate”. Sub pretextul constatării unor nereguli, au primit de la reprezentanţii societăţii suma de 500 lei şi două cartuşe cu ţigări, în schimbul neaplicării de sancţiuni contravenţionale.

În aceeaşi zi au încercat să efectueze „un nou control” la o altă societate comercială din Ploieşti, solicitând angajaţilor suma de 400 lei, în schimbul „bunăvoinţei” lor.  Spiritul de observaţie al angajaţilor i-a determinat pe aceştia să verifice telefonic calitatea de anagajat O.P.C. a celor doi, aflând astfel că de fapt sunt nişte impostori.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii ploieşteni au reuşit să-i identifice şi depisteze ieri pe cei doi suspecţi.

Faţă de cei doi falşi inspectori a fost luată iniţial măsura reţinerii, iar în urma prezentării în faţa instanţei de judecată, pe numele celor doi au fost emise mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile.

Back To Top