Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

politieOfiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor au efectuat mai multe controale la punctele de lucru aparţinând unei societăţi comerciale ploieştene administrate de un cetăţean irakian.

Oamenii legii au descoperit că evidenţele contabile primare prezentate spre verificare conţineau neconcordanţe referitoare la furnizorii reali ai societăţii.

Verificările efectuate în timpul controlului au stabilit că aceste neconcordanţe constau în declararea contribuabilului cu furnizori de mărfuri care nu declară şi nu recunosc livrarea de mărfuri către acesta.

Totodată, s-a constatat faptul că la punctele de lucru deţinute de această societate sunt comercializate diferite produse purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, cu încălcarea legislaţiei în domeniu.

Cu aceeaşi ocazie au fost aplicate şapte sancţiuni contravenţionale în valoare de 54.000 lei, fiind ridicate în vederea confiscării mărfuri în valoare de 6.630 lei.

Cercetările vor fi continuate de către lucrătorii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală şi încălcare a drepturilor de autor.

Back To Top