Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

catuse01În data de 12 septembrie, în jurul orei 1.00 o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 1 Poliţie Ploieşti, a observat în zona centrală a municipiului doi tineri care aveau un comportament suspect şi despre care existau indicii că ar fi fost implicaţi în sparegerea mai multor locuinţe.

Cei doi au fost conduşi la sediul Poliţiei, din cercetările efectuate de judiciariştii Biroului de Investigaţii Criminale, rezultând că aceştia sunt principalii suspecţi în cazul mai multor furturi din locuinţe comise în perioada august-septembrie 2011.

D. Niculae şi C. Robert, ambii în vârstă de 15 ani din Ploieşti, sunt „specializaţi” în furturi din locuinţă, „preferatele” lor fiind apartamentele cu tâmplărie tip termopan, situate la parterul blocurilor.

Până în prezent, în sarcina lor a fost reţinută comiterea a 13 astfel de furturi, poliţiştii reuşind ca într-o singură zi să recupereze peste 70% din bunurile sustrase de cei doi.

Minorii vor fi prezentaţi Serviciului de Medicină Legală Ploieşti în vederea expertizării neuropsihiatrice pentru stabilirea discernământului, în funcţie de rezultatul cercetărilor urmând a fi luate măsurile legale.

Back To Top