Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

politia-echipaj-autoÎn ziua de  23.09.2011, C. Mariana a reclamat faptul că în timp ce se deplasa pe o stradă din Câmpina, a fost acostată de un tânăr care a deposedat-o prin violenţă de un lănţişor din aur.

Echipa operativă a stabilit că partea vătămată a fost trântită la pământ de un tânăr necunoscut, care a încercat să îi sustragă geanta. Întrucât femeia a opus rezistenţă, necunoscutul i-a smuls de la gât un lănţişor din aur în greutate de aproximativ 12 grame după care a fugit.

Poliţiştii au identificat principalul suspect de comiterea faptei, acesta fiind C. Robert, în vârstă de 15 ani, din comuna Sângeru, la scurt timp reuşindu-se depistarea şi reţinerea lui pe raza Municipiului Buzău.

După depistarea lui, a fost stabilit faptul că suspectul este cercetat în alte două dosare pentru comiterea a două infracţiuni de tâlhărie, fapte comise în ziua de 06.09.2011.

Back To Top