Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

infografic-reteaua-offshore-kiss-taylorJurnalistul de investigaţie Mihai Munteanu a fost nominalizat în finala Daniel Pearl Awarda, ediţia 2011, de la Kiev, în urma unor serii de investigaţii jurnalistice transfrontaliere sub genericul Offshore Crime Inc.

The International Consortium of Investigative Journalists a analizat seria de articole de investigaţie reunite sub titlul generic Offshore Crime Inc., care vin să dezvăluie cum paradisurile fiscale din întreaga lume au devenit umbrela grupărilor de crimă organizată, nominalizându-le în finala Daniel Pearl Awards, ţinută anul acesta în capitala Ucrainei.

Reporterul de investigaţie Mihai Munteanu activează în organizaţia internaţională OCCRP (Organized Crime and Corruption Reporting Project)

Investigația OCCRP a arătat cum industria offshore funcționează în rețele transfrontaliere prin care se spală bani, se trafichează droguri și arme și se ascund funcționari sau politicieni corupți din diferite guverne ale lumii, despre cum se creează companii internaționale, cum se camuflează indivizi controversați în țările lor și cum se fentează autoritățile fiscale.

 


Echipa proiectului

Reporter principal: Mihai Munteanu (România)

Coordonator: Paul Cristian Radu (România)

Editor: Andrew Sullivan

Au contribuit:

Tamas Bodoky (Ungaria)

Vlad Lavrov (Ucraina)

Beth Kampachror (SUA)

Caitlin Gingley (SUA)

Stanimir Vaglenov (Bulgaria)

Back To Top