Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

despescu_ipj_prahovaAstăzi a fost primit Ordinul Ministrului Administraţiei şi Internelor prin care începând cu data de 04 octombrie, comisarului şef de poliţie Bogdan DESPESCU i se prelungeşte împuternicirea de a îndeplini atribuţiile funcţiei de şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, până la data de 04.04.2012.

Biroul de presă al IPJ Prahova a trimis un comunicat în care este menţionată şi declaraţia comisarului şef Bogdan Despescu, odată cu prelungirea interimatului acestuia în funcţia instituţiei.

 „Voi continua activităţile iniţiate pentru perfecţionarea şi eficientizarea serviciului poliţienesc prahovean, urmărindu-se în principal:

 - creşterea nivelului de siguranţă publică ;

- îmbunătăţirea finalităţii judiciare ;

- asigurarea unui nivel superior de pregătire profesională a poliţiştilor ;

Asigur cetăţenii judeţului că poliţia prahoveană este în măsură să ofere comunităţii un serviciu poliţienesc de calitate, prin care gradul de siguranţă civică va creşte. Poliţiştilor le cer o mai mare implicare şi fermitate în activităţile de prevenire şi combatere a infracţionalităţii. În relaţia cu dumneavoastră, reprezentanţii mass-media, voi manifesta aceeaşi disponibilitate şi deschidere pentru o informare corectă a opiniei publice. Totodată, vă solicit sprijinul prin semnalarea situaţiilor de interes pentru munca de poliţie”, declară comisarul şef Bogdan Despescu în comunicatul remis către presă. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. / Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro

Back To Top