Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

afis_Filipesti_-Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova și Conacul ”Pană Filipescu” din Filipești de Târg anunţă că marți, 10 octombrie 2011, ora 1200, are loc vernisajul expoziției temporare ”COLECȚIA «LIANA ȘI DAN NASTA»”.

Boier de viță veche, personalitate de prin rang a culturii române, actor, scenarist și regizor, dar, mai ales un pasionat colecționar – Dan Nasta și-a propus și a reușit, prin întreaga sa activitate, să readucă la lumină obiceiurile și viața cotidiană a vechii elite românești din vremea voievodului Constantin Brâncoveanu și a familiei Cantacuzino, împreună cu soția sa, Liana, distins și renumit profesor de limbă engleză.

Liana și Dan Nasta sunt colecționari formați în atmosfera de renaștere culturală și națională a modernismului românesc, iar colecția adunată de ei cu sacrificii și gust constituie un tezaur al tradiției și spiritualității românești de pe toată întinderea istorică a tării. Acest tezaur a fost pus în valoare printr-o serie de expoziții tematice, precum cele de la Palatul Mogoșoaia, de la Muzeul Boierului Român de la Herești și expoziția temporară ”Euroart” vernisată și găzduită de Conacul ”Pană Filipescu” în august 2010.

Expoziția temporară ”COLECȚIA «LIANA ȘI DAN NASTA»” cuprinde o serie de obiecte de mare valoare artistică precum: scoarțe și covoare tradiționale românești, mobilier de fabricație autohtonă și străină din secolele XVIII – XIX, gravuri ale marilor maeștrii englezi Baily James, Milton Thomas și Godfrey Richard, donate de către familia Nasta, în anul 2009, Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Prahova.

Back To Top