Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Un echipaj de poliţie rutieră a oprit pentru control un automobil care se deplasa pe D.N. 1 B, pe raza comunei Valea Călugărească. La cererea poliţiştilor, conducătorul auto L. Gheorghiţă, de 41 de ani, din Brăila, a prezentat documentele personale şi ale autoturismului, ocazie cu care oamenii legii au constatat că anexa cu menţiunile privind efectuarea inspecţiei tehnice periodice prezenta ştersături şi modificări.

În urma verificărilor s-a constatat faptul că valabilitatea I.T.P. înscrisă în anexă expirase la data de 25.07.2011, existând suspiciunea de a fi falsificată. Conducătorului auto i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. / Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro

Back To Top