Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

sebi_editorialAm primit un comunicat de presă, pe adresa redacţiei Actualitatea Prahoveană, în care societatea Lukoil ne trimite un punct de vedere/drept la replică destinat cotidianului Telegraful de Prahova. Punctul de vedere al compartimentului de presă al Lukoil are un ton dojenitor la adresa presei locale, prin care, în cel mai maliţios mod rusesc cu putinţă, se specifică faptul că reporterii Telegrafului au apreciat, în mod greşit, cantităţile de substanţe chimice aflate în procesul de fabricare a produselor specifice, ori pe acelea eliberate în atmosferă.

De asemenea, comunicatul de presă în care Telegraful de Prahova şi observatorulph.ro sunt criticate pentru necunoaştere aminteşte coeficienţii de poluare rezultaţi în urma măsurătorilor de la diferite puncte ale municipiului Ploieşti cu aparatura specifică încadraţi, conform statisticilor, în parametri normali.

Sigur că nu numai o singură companie petrolieră poluează Prahova şi împrejurimile Ploieştiului. Nu, nici pe departe, toate rafinăriile poluează, însă, ceea ce nu pot înţelege şi nu mă va convinge nimeni că lucrurile se desfăşoară în bună regulă este împuţiciunea aerului din zona Teleajen. Nicăieri în ţările civilizate nu s-a pomenit o asemenea ruşine. Nicăieri în ţările Uniunii Europene nu ar îndrăzni o rafinărie să emită un asemenea punct de vedere, parcă în bătaie de joc faţă de jurnalişti, dar şi faţă de opinia publică.

În jurul rafinăriei Lukoil pute a: hoit, rahat, sulf, etc, iar rafinăria dă vina pe direcţia vântului. Cu alte cuvinte, mirosurile ar putea proveni din Piteşti, ori de la Copşa Mică, în nici un caz de după gardurile rafinăriei Petrotel. Totodată, în acelaşi stil maliţios, departamentul de comunicare apreciază că este mai mult decât necinstit, din partea editorilor de presă locală, ca atunci când în municipiu miroase a hoit să apară în articole numai poza rafinăriei Lukoil.

O să închei în acelaşi stil al bătăii de joc cu care tratează problema respectivul comunicator remarcând că, la un articol în care scriem despre mirosul de căcat emanat dinspre Lukoil, mie şi colegilor mei de la APH efectiv ne este greu spre imposibil să ilustrăm materialul jurnalistic cu poieniţe populate de Ciuboţica Cucului. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. / Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro

Back To Top