Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Bursierii_Roberto_Rocca_40Studenţi cu rezultate excepţionale din cinci centre universitare româneşti au fost răsplătiţi cu burse în valoare de 2.400 de euro fiecare, acordate în cadrul celei de-a şasea ediţii a Roberto Rocca Education Program. Din cei 40 de bursieri, trei studiază la Universitatea Petrol-Gaze, confirmând performanţele înregistrate de studenţii acestei instituţii la ediţiile anterioare ale programului.

Bursele Roberto Rocca încurajează tinerii să studieze ingineria şi ştiinţele aplicate, implică 80 de universităţi din 11 ţări şi este finanţat de companiile Tenaris, Ternium şi Techint. În România, susţinerea financiară este asigurată de TenarisSilcotub.

„O companie industrială are nevoie de susţinerea societăţii, alături de care să crească prin cunoaştere. De aceea, investim continuu în dezvoltarea angajaților noștri și sprijinim iniţiative în domeniul educaţiei, acesta constituind punctul central al investițiilor noastre in comunitate. Ne axăm pe susţinerea excelenţei şi recunoaşterea meritelor, cat si pe sprijinirea educaţiei tehnice şi a inovaţiei”, spune Gabriel Podskubka, Vicepreşedinte Executiv TenarisSilcotub.

Bursierii de anul acesta provin de la Universitatea Tehnică din Cluj (19), Universitatea „Gheorghe Asachi” din Iaşi (9), Universitatea Politehnică Bucureşti (7), Universitatea de Petrol şi Gaze Ploieşti (3) şi Universitatea de Nord Baia Mare (2). Ei au fost premiați în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Cluj, oraşul cu cel mai mare număr de bursieri.

Cei 40 de câştigători au fost selectaţi din peste 200 de candidaţi participanţi la centrele de evaluare organizate de TenarisSilcotub cu sprijinul universităților partenere. Criteriile de selecţie sunt performanțele școlare ale candidaţilor, aptitudinile personale, capacitatea de lucru în echipă, creativitatea și recomandările primite din partea universităților. „Tinerii care beneficiază de bursele «Roberto Rocca» sunt bine pregătiți, dar evaluarea lor a demonstrat că au şi calităţile unor viitori lideri în industria de profil. Bursierii au ideile şi capacitatea necesare pentru a inova, entuziasm şi iniţiativă. TenarisSilcotub este onorată să le fie alături în această perioadă esenţială - a formării lor academice”, a declarat Paola Mazzoleni, Director Resurse Umane TenarisSilcotub.

Începând din 2006, prin Roberto Rocca Education Program li s-au acordat studenţilor români 228 de burse de studiu, la nivel de licenţă si master. Mai mult, reprezentanții companiei păstrează legătura cu bursierii, oferindu-le oportunități de networking atât între ei cât și cu angajați ai companiei. De asemenea, 11 absolvenţi ai facultăţilor tehnice din Romania au beneficiat de burse de doctorat pentru studii în străinătate. Pentru ediţia 2011-2012 a burselor de doctorat, înscrierile se fac pe site-ul www.robertorocca.org, începând cu mijlocul lunii octombrie.

TenarisSilcotub oferă studenților și proaspeților absolvenți o serie de alte oportunități. Prin programele de internship pentru practica de vară sau pentru lucrarea de diplomă, studenții au posibilitatea de a-și testa abilitățile desfășurând activități practice într-o companie industrială în care se folosesc tehnologii avansate. Programul Global Trainee le oferă tinerelor talente un început în forță a unei cariere profesionale, prin training si mentorat la cel mai înalt nivel calitativ, într-un mediu multicultural plin de provocări, alături de un lider global.

„Această bursă a fost o oportunitate pentru mine nu doar din punct de vedere financiar, ci şi al interacţiunii cu echipa Tenaris. Am discutat cu oameni din alt mediu decât cel strict de IT în care studiez, oameni care au informaţii globale. Cum noi, în ultimul an, trebuie să facem o licență practică, voi investi o parte a bursei în lucrarea de licență. Dar această bursă este o oportunitate și în același timp o ușă deschisă spre angajare. Am văzut că TenarisSilcotub investeşte foarte mult în persoanele tinere, fără experiență, și le îndrumă spre domeniile în care sunt axate”, a spus Georgiana Dumitru, studentă la Universitatea Petrol-Gaze Ploieşti.

Sprijin pentru educaţia românească

Roberto Rocca Education Program, adresat studenţilor, este doar una dintre iniţiativele TenarisSilcotub de susţinere a educaţiei. Acesteia i se alătură iniţiativele derulate în comunităţile locale din Zalău şi Călăraşi, unde compania își desfășoară activitatea: programul Merit Awards, în cadrul căruia compania a acordat până în prezent 700 de burse elevilor de liceu cu rezultate deosebite; Liderii Mileniului Trei a inclus 1.020 de elevi până acum într-un program de educaţie complementară prin care elevi de liceu îşi dezvoltă abilităţi de leadership şi management, sau ecoProvocarea, un program de educaţie ecologică cu un efect multiplicator impresionant, implicând peste 5.000 de participanți. Pentru mai multe informații despre Roberto Rocca Educational Program, vizitați site-ul www.robertorocca.org.

Georgiana_Dumitru_Gabriel_Podskubka_Paola_Mazzoleni_-_PloiestiFoto: Georgiana Dumitru, Gabriel Podskubka, Paola Mazzoleni

Despre Tenaris

Tenaris este lider global în producţia şi furnizarea de produse tubulare şi servicii utilizate în activităţile de foraj, exploatare şi producţie a petrolului şi a gazelor, şi lider în furnizarea de produse tubulare utilizate în industria energetică şi petrochimică, precum şi în aplicaţii specializate din domeniul auto-moto şi industrial.

Reţeaua noastră globală integrată de facilităţi de producţie, cercetare şi dezvoltare, şi servicii pentru clienţi ne permite să colaborăm cu clienţii noştri pentru a le întruni cerinţele privind furnizarea la timp a unor produse de înaltă performanţă cu utilizare în medii de operare tot mai complexe sub aspectul protecţiei mediului înconjurător. www.tenaris.com

Despre TenarisSilcotub

TenarisSilcotub – divizia de producţie a Tenaris în România - este cel mai important producător român de ţevi fără sudură de diametre mici utilizate in diverse aplicaţii din industria petrolului şi gazelor, mecanică, auto şi energetică, având o capacitate anuală de producţie de 225.000 de tone de produse finite. Unităţile sale de producţie de află la Zalău şi Călăraşi

Ternium

Ternium este un producător de produse plate şi lungi din oţel, având centre de producţie în Mexic, Argentina, Venezuela, Guatemala şi SUA. Dispunând de procese integrate de fabricaţie a oţelului şi de furnizare a produselor şi serviciilor cu valoare adăugată, Ternium este una dintre companiile siderurgice lider în America Latină. www.ternium.com

Techint

Techint este un furnizor global de servicii în domeniul ingineriei, construcţiilor şi achiziţiilor, având o prezenţă puternică în America Latină, Europa, Africa şi Orientul Mijlociu. Afacerea Techint cuprinde, de asemenea, explorarea, producţia şi transportul de petrol şi gaze. www.techintgroup.com

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. / Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro

Back To Top