Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

droguri_seringaPartenerii implicaţi în implementarea proiectului „Crearea a trei comunităţi terapeutice în Penitenciarele Rahova, Jilava şi Târgşor”, finanţat prin Mecanismul Financiar al Spaţiului Economic European, au vizitat miercuri, 12 octombrie 2011, comunitatea terapeutică înfiinţată, în cadrul acestui proiect, la Penitenciarul Târgşor.

Obiectivul general al proiectului este de a consolida parteneriatul între instituţiile române cu atribuţii în domeniul reducerii cererii de droguri, dezvoltarea resurselor umane din domeniul justiţiei şi afaceri interne şi crearea a trei comunităţi terapeutice în penitenciarele Rahova, Jilava şi Târgşor.

Astfel, la acţiune au participat, pe lângă echipa Penitenciarului Târgşor, reprezentanţi ai  instituţiilor partenere din România: Inspectoratul General al Poliţiei Române, Agenţia Naţională Antidrog - filiala Prahova şi Dâmboviţa, Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Prahova, precum şi experţii ai organizaţiei norvegiene  Phoenix Haga.

Reamintim că din data de 23 august 2011, la Penitenciarul Târgşor funcţionează o comunitate terapeutică ce reprezintă un sistem de tratament cu o structură rezidenţială, destinat fostelor persoane consumatoare de droguri, oferă un mediu bine structurat, similar unei familii funcţionale, cu o ierarhie care reflectă diferite grade de asumare a responsabilităţii şi de progres în tratamentul rezidentelor. Din punct de vedere terapeutic, acest program de tratament se bazează pe impactul vieţii comunitare şi pe sprijinul din partea egalilor, societatea civilă în sine constituind metoda de tratament.

Vizita partenerilor a urmărit  analizarea evoluţiei comunităţii terapeutice, în cele şase săptămâni de funcţionare. Pe parcursul mai multor ore, partenerii au discutat cu persoanele private de libertate, foste consumatoare de droguri incluse în acestă comunitate terapeutică. De asemenea, vizita a cuprins şi o şedinţă de grup cu echipa coordonatoare a acestei comunităţi din Penitenciarul Târgşor, care a fost felicitată pentru rezultatele pozitive, obţinute într-o perioadă foarte scurtă de timp.

Back To Top