Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Jurnalistul prahovean  Mihai Munteanu a câștigat Premiul Daniel Pearl pentru o serie de materiale de investigație despre corupție și crimă organizată, grupate sub genericul Offshore Crime Inc.

Conform paginademedia.ro, Mihai Munteanu, jurnalist la Organized Crime and Corruption Reporting Project (OCCRP) a condus o echipă internațională de reporteri pentru acest proiect, coordonat de un alt român, Paul Cristian Radu.

Acum șase ani, articolele lui Mihai Munteanu a determinat demisia Elenei Udrea din poziția de consilier al lui Traian Băsescu. Premiul câștigat de Mihai Munteanu a fost anunțat zilele trecute, la Kiev, la Conferința Internațională a Jurnaliștilor de investigație. Munteanu (32 de ani) este jurnalistul care, în urmă cu șase ani ani, a publicat o serie de articole care arătau legăturile de afaceri ale soţului Elenei Udrea, Dorin Cocoş. Urmare a dezvăluirilor din EVZ, Elena Udrea şi-a dat demisia din poziţia de consilier al preşedintelui Traian Băsescu.

Articolele punctau legăturile lui Dorin Cocoş cu afacerile Grupului de la Golden Blitz, Petrache – Bittner. Tot investigațiile jurnalistului prahovean au dus la înlăturarea din echipa publicației Gândul a analistului politic Bogdan Chireac, după publicarea unui material în care, sub titlul „Tunurile lui Chireac”, erau dezvăluite afacerile cu statul român ale cunoscutului om de media.

Back To Top