Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

CoderDojo, mișcarea internațională lansată în 2011, ajunge și la Ploiești, prin intermediul Asociației "Prahova în Acțiune".

Implementarea programului CoderDojo, la Ploiești, este pregătită, deja, de preşedintele Asociaţiei "Prahova în Acţiune", Răzvan Toma Stănciulescu, şi vicepreşedinţii acesteia, Cristina Toma Cochinescu şi Dan Andrei Patrichi. La programul derulat gratuit prin intermediul Asociației pot fi înscriși copii cu vârste cuprinse între 7 și 17 ani. "Trimite un mesaj privat adresat paginii de Facebook cu textul «DOJO», iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp", au anunțat organizatorii.

CoderDojo este o mişcare internaţională, iniţiată în Irlanda în anul 2011 cu scopul de a oferi copiilor interesaţi contextul în care să poată învăţa programare într-un mediu informal, prin sesiuni regulate, în afara programului şcolar. Copiii învaţă să programeze, să dezvolte site-uri web, aplicaţii, programe, jocuri şi multe altele. Dojo-urile sunt iniţiate, conduse şi mentorate de voluntari.

CoderDojo, proiectul care transforma programarea într-o experienţă socială şi distractivă, număra în prezent aproape 1250 de dojo-uri în circa 70 de tari.

El se adaugă unui portofoliu bogat de proiecte ambițioase derulate de Asociația "Prahova în Acțiune". Amintim, printre altele, acțiuni precum "Târgul urban de ateliere" (VEZI DETALII), "LICEENI@WORK" sau "Tocuri pe biciclete", dar și programul gratuit de pregătire în administrație, "Pregătit pentru a realiza ceva măreț!", coordonat de conf. univ. dr. Mihai Apostolache (VEZI DETALII).

Back To Top