Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

caine-fara-stapanRoberta Anastase, preşedintele Camerei Deputaţilor, împreună cu primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, au anunţat joi, 20 octombrie, demararea unei campanii de strângere de semnături cu privire la promovarea legii care reglementează situaţia animalelor fără stăpân.

De menţionat că proiectul propune instituirea obligativităţii castrării animalelor, dar şi construcţia unor adăposturi pentru animalele fără stăpân. Anastase crede că noua lege vizează responsabilizarea comunităţii locale pentru rezolvarea, în primul rând, a problemelor legate de situaţia acestora.

„Pentru această lege există o majoritate constituită transpartinic şi în interesul comunităţilor locale, dar, în acelaşi timp, prin anumite demersuri politice legate de spectacolul public, este blocată. Asociat cu acest demers politic din Parlament există şi un demers de comunicare eronat. În aceste condiţii, noi vom declanşa o campanie de informare a cetăţenilor cu privire la această lege, a prevederilor cuprinse în această lege, care noi considerăm că sunt extrem de importante. (...) Putem să spunem că forma actuală a acestui proiect de lege este o formă bună, o formă care, pe de o parte, instituie obligativitatea castrării câinilor din rasa comună indiferent că se află pe domeniul public sau pe cel privat, instituie şi o serie de amenzi şi vorbeşte şi despre responsabilitatea comunităţii în a gestiona această problemă'', a declarat Roberta Anastase într-o conferinţă de presă la Ploieşti.

Back To Top