Categorie: Actual

Salvamontiștii prahoveni au lansat, marți, un apel către populație, după ce au primit informații că un bărbat ar fi dispărut pe drumul spre Vf. Omu.

 

Mesajul a fost publicat pe o rețea de socializare de Dispeceratul Național Salvamont. Cei care îl cunosc pe bărbatul din imagine și pot furniza informații despre acesta sunt îndemnați să contacteze autoritățile, care se pregătesc să demareze operațiunile de căutare.

"Apel Salvamont România!

Luni, 4 martie, am fost anunţaţi că o persoană poate fi dispărută pe munte. Marţi 26 februarie, această persoană a răspuns la telefon şi spunea că este în drum către Vf. Omu, fără să menţioneze vreo informaţie, unde se afla, de unde a plecat, ce ruta va urma sau dacă este însoţit. Cel dispărut, Andrei Haiduc, are 37 de ani şi, din postările de pe paginile de socializare, se pare că are o experienţă bogată în ascensiuni montane. Marţi a fost o zi foarte urâtă în zonă înaltă a masivului Bucegi , nu foarte recomandată pentru o ieşire pe munte. Dacă cineva ne poate oferi vreo informaţie privind această situaţie, ne-ar ajuta foarte mult în stabilirea unui plan privind debutul acţiunilor de căutare. Mulţumim!" este mesajul transmis de salvamontiști.

Update - Bărbatul dispărut este angajat la ISU Mureș și pasionat de alpinism, potrivit Știrile Pro TV. Colegii săi s-au dus la el acasă să-l caute, după ce acesta nu a mai ajuns duminică la lucru, însă nu l-au găsit.

Foto: Dispeceratul Național Salvamont

Back To Top