Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Patru persoane urmează să ajungă la audieri, în următoarele ore, într-un dosar de furturi din locuințe. Vineri dimineață, polițiștii prahoveni efectuează percheziții în mai multe locații din județ.

IJP Prahova anunță că descinderile sunt efectuate de polițiști din Ploiești și cei din cadrul Secției Rurale 3 – Blejoi, cu sprijinul jandarmilor, la locuințele unor persoane bănuite de furturi din locuințe.

"Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada ianuarie - februarie 2019, cei în cauză ar fi pătruns prin efracție în locuințe din Ploiești și zone limitrofe Ploieștiului, de unde ar fi sustras bunuri de valoare. Bunurile respective erau ulterior comercializate către diverse persoane. Până în prezent, prejudiciul cauzat a fost estimat la peste 30.000 de lei. Patru persoane vor fi fost conduse la sediul poliției, pentru audieri, precizează reprezentanții IJP Prahova.

Foto ilustrație

Back To Top