Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Comunicat_talharieÎn această dimineaţă, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova a fost sesizat prin intermediul numărului unic de urgenţă „112” cu privire la faptul că un bărbat din Ploieşti a fost agresat la ieşirea din locuinţa sa de către o persoană necunoscută.

Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a stabilit că în timp ce încerca să se urce într-un taxi parcat în faţa locuinţei sale, partea vătămată a fost agresată de un bărbat necunoscut, care a încercat să-l deposedeze de geanta pe care o ţinea în mână, ameninţându-l cu un cuţit.

În apărarea persoanei vătămate a intervenit şi concubina lui, dar suspectul a continuat să-l lovească cu picioarele pe bărbat, reuşind să-i ia geanta, după care a fugit. În timpul incidentului, femeia a fost atinsă cu cuţitul în zona feţei, suferind leziuni uşoare. Un echipaj al ambulanţei, sosit la faţa locului, a acordat îngrijiri medicale celor doi, fără a fi necesară transportarea lor la spital.

Partea vătămată a declarat că în geanta sustrasă se afla suma de peste 100.000 lei, în lei şi valută.

Persoanele care pot oferi indicii care să ajute la identificarea şi depistarea suspectului

sunt rugate să contacteze de îndată cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă „112”.

În urma cercetărilor efectuate, a fost realizat portretul robot al suspectului.

Semnalmentele sunt următoarele:

-         tânăr, aproximativ 25 - 30 ani ;

-         constituţie astenică, înălţime de aproximativ 1,75-1,80 m.;

-         faţă ovală;

pe cap purta o şapcă şi era îmbrăcat sport, cu o geacă şi un tricou.
Back To Top