Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

pedofil_frumuzachePloieşteanul Marius Frumuzache, violatorul pedofil care a îngrozit un oraş întreg, a fost adus, astăzi, în cătuşe, la Tribunalul Prahova, pentru un nou termen în judecarea procesului său.

Apărător din oficiu

Acuzat de viol şi tentativă de viol, Frumuzache nu a catadicsit să îşi angajeze un apărător, după ce, la finalul termenului trecut, fostul avocat a renunţat să îl mai reprezinte. Astăzi, Frumuzache a fost asistat de un avocat angajat din oficiu de către stat.

Instanţa a refuzat cererea inculpatului de amânare a judecării pe fond pentru un nou termen, argumentând că inculpatul a avut suficient timp pentru angajarea unui apărător. De asemenea, instanţa a amintit faptul că Frumuzache a avut un termen clar prescris în ultima încheiere de şedinţă în sensul rezolvării problemei apărării.

Frumuzache a cerut să rămână în arest, refuzând internarea într-un spital de boli psihice

Instanţa a hotărât audierea martorilor, a părţilor vătămate şi a inculpatului în secret, auditoriul fiind invitat să părăsească sala de şedinţe până la citirea pronunţărilor, când şedinţa a redevenit publică.

Avocatul lui Frumuzache a cerut instanţei aprobarea unei decizii în sensul internării clientului său într-un spital de boli psihice, în contradicţie chiar cu inculpatul care a rugat instanţa ca, până la viitorul termen de judecată, să rămână în arest.

Noul termen de judecată aprobat de instanţă este 16 noiembrie.

IPad-ul criminal şi jandarmii zeloşi

Şedinţa de judecată a început tensionat, după ce reprezentanţii Jandarmeriei şi-au îndreptat furia asupra IPad-ului unui jurnalist.

Oamenii legi au vrut să îl dea afară din şedinţă pe jurnalistul Bogdan Stoica de la portalul ph-online.ro, bulucindu-se asupra acestuia.

Jurnalistul care îşi lua notiţe în timpul discuţiilor pe aparatul sus-amintit a fost bănuit de către jandarmii zeloşi că filmează ilegal în sala de judecată.

Conflictul a fost aplanat de către preşedintele de şedinţă care, după ce a ascultat argumentaţia jurnalistului, a calmat spiritele, permiţându-i acestuia să îşi continue activitatea care nu implica înregistrări audio sau video.

Instanţa a judecat corect, iar jandarmii au descoperit, astfel, un aparat revoluţionar - IPad-ul.

Sursa foto: www.telegrafuldeprahova.ro

Back To Top