Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

MaiMultVerdeEchipa maimultverde.ro vine sâmbătă la Ploieşti, unde, în apropierea Şoselei de Centură-Est,  va împăduri zona cu 2500 de puieţi.

Voluntarii MaiMultVerde vor porni din Bucureşti, sâmbătă, la ora 8 dimineaţa, din faţa Ateneului Român.

Şi prahovenii pot participa. Voluntarii care se vor înscrie în această acţiune au asigurate, pe lângă cele necesare plantării – ustensile plantare, pelerine de ploaie, mănuşi de protecţie -  şi masa de prânz, apă şi cafea.

Înscrie-te la plantare pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până vineri, 28 octombrie, şi lasă în e-mail numele complet si numărul de telefon la care poţi fi contactat. Grăbeşte-te să te înscrii dacă vrei să te alături echipei plantatoare. Sunt disponibile doar 100 de locuri, cu recrutare pe sistemul „primul venit, primul servit”.

Plantarea de la Ploieşti face parte din campania "Mic şi Ecologist" şi este organizată de Asociaţia Familie Sănătoasă şi Asociaţia MaiMultVerde, cu sprijinul SGU Ploieşti şi Primăria Municipiului Ploieşti.

Back To Top