Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

ELI-NP Măgurele a sărbătorit, miercuri, printr-un eveniment special, premiera stabilită de sistemul laser care a reușit să stabilească, zilele trecute, o premieră mondială.

 

"Premieră mondială în proiectul  Sistemul laser de mare putere (HPLS) din cadrul Centrului Extrem Light Infrastructure – Nuclear Physics. În data de 7 martie, a fost atinsă puterea de 10 PetaWatts", a anunțat Guvernul României.

"Atingerea celor 10PW la laserul ELI-NP reprezintă un moment de referință pentru cercetarea mondială, Europa deținând în premieră prin România, cel mai puternic laser din lume. Acest echipament unic deschide calea primelor experimente internaționale la Măgurele", au anunțat, astăzi, reprezentanții Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizică și Inginerie Nucleară "Nicolae Hulubei".

În cadrul evenimentului de miercuri au fost comunicatele rezultatele testelor sistemului laser și a fost realizat un test demonstrativ, confirmându-se atingerea puterii de 10 PW (zece milioane de miliarde de W)

Componenta românească a Proiectului ELI este axată pe domeniul fizicii nucleare (ELI-NP) și se construiește la Măgurele, în cadrul Institutului pentru Fizică și Inginerie Nucleară – Horia Hulubei (IFIN-HH).

Sistemul, a cărui instalare în clădirea ELI-NP a început în septembrie 2016, s-a aflat în procedura de testare finală, atingându-se, în acest moment, puterea propusă de 10 PW, cea mai mare putere din lume.

Recentul laureat al premiului Nobel pentru Fizică, profesorul Gerard Mourou sublinia public rolul major cu care construcția acestui sistem în România a contribuit în acordarea acestei distincții.

Back To Top