Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Accidente unul după altul, miercuri după-amiază, în județul Prahova. Mai multe persoane au ajuns la spital, unele rănite grav, după ce mașinile în care se aflau au fost implicate în evenimente produse în Ploiești sau pe drumurile din județ. Printre victime se numără și un copil de 10 ani.

 

Seria neagră a fost deschisă de accidentul petrecut în jurul orei 16.30, pe DJ 720, la Călinești (comuna Florești), unde șoferul unui autoturism cu doi ocupanți nu ar fi acordat prioritate ar fi intrat într-un microbuz în care se aflau 9 persoane. Două victime au fost transportate la spital (VEZI DETALII).

În mai puțin de o oră, echipajele de urgență au fost solicitate să intervină în Ploiești, la intersecția dintre str. Rapsodiei și Șos Nordului (în apropierea fostului magazin Interex). Două autoturisme, inclusiv unul de școală, în care se afla și elev, s-au lovit în jurul orei 17.50. Cea de-a doua mașină implicată s-a  răsturnat.

Din fericire, nimeni nu a avut nevoie să fie transportat la spital.

Nici nu a fost încheiată bine intervenția la acest eveniment că, în aceeași intersecție, pe o trecere de pietoni, în jurul orei 18.30, un autoturism condus de o șoferiță a lovit un copil de 10 ani. Minorul a fost rănit destul de grav și a fost transportat la spital.

În același interval, mai exact în jurul orei 17.30, două autoturisme și un TIR au fost implicate într-un accident petrecut pe Centura de Vest a Ploieștiului. Patru persoane au fost rănite și transportate la spital (VEZI DETALII).

În aproape același timp, o altă intervenție avea loc la Gherghița, la un accident între un autoturism și un microbuz în care se aflau patru pasageri. Și aici, o persoană a fost rănită.

Foto ilustrație

Back To Top