Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Aproape 70 de persoane private de libertate vor participa vineri, 28 octombrie, la un târg de locuri de muncă. Evenimentul va fi organizat la Casa Sindicatelor din Ploieşti între ora 9.30 şi ora 12.00  si se realizează în colaborare cu Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă şi cu Penitenciarul Ploieşti.

jobIniţiativa face parte din proiectul Centrului Român pentru Educaţie şi Dezvoltare Umană (CRED) ”Tranziţia spre libertate prin Centre Regionale de Incluziune Socială” – Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritara 6 „Promovarea Incluziunii Sociale”, Domeniul major de interventie 6.2 „Îmbunătățirea accesului și participarii grupurilor vulnerabile pe piața muncii”, nr. identificare proiect POS DRU/96/6.2/S/52980.

La târgul de joburi vor participa 25 de deţinuţi de la Penitenciarul Ploieşti, 30 de femei private de libertate de la Târgşor şi 8 minori de la Centrul de Reeducare Gaesti. Unele dintre persoanele private de libertate sunt propuse pentru liberare.

Deţinuţii au ocazia ca în cadrul acestui târg de joburi să afle care sunt cerinţele de pe actuala piaţă a muncii şi sa discute cu angajatorii despre posibilitatea de a-şi găsi un loc de muncă la liberare dar şi pe perioada cât vor sta în detenţie, prin intermediul unor contracte cu penitenciarul. Locurile de muncă oferite sunt în domenii precum: construcţii de maşini, servicii de utilitate publică, confecţii, panificaţie sau construcţii metalice. Unii dintre deţinuţi au făcut deja cursuri de calificare în cadrul altui proiect al CRED. De exemplu, femeile de la Târgşor au urmat cursuri de brutar in penitenciar unde au învăţat cum se fac produsele de patiserie.

Poate că unii nu se vor angaja imediat dar vor avea ocazia să afle ce presupune actuala piaţă a muncii. Este foarte important pentru ei să vorbească direct cu angajatorii, să afle care sunt cerinţele acestora, exigenţele unui loc de muncă şi să vadă dacă pot oferi ceea ce se cere. Unii îşi vor face o autoevaluare şi vor descoperi dacă sunt sau nu pregătiţi sa obtina si sa pastreze un loc de munca”, a spus Camelia Tancău, preşedintele executiv al CRED.

La eveniment vor participa atât angajatori din regiunea Sud-Muntenia, dar şi reprezentanţi ai asociaţiilor şi fundaţiilor locale şi din Bucuresti. Vor mai fi prezente şi autorităţile locale din judeţul Prahova care vor prezenta posibilităţile de colaborare şi implicare în procesul de inserţie socială a persoanelor aflate în detenţie, ce tipuri de servicii şi ce resurse locale există pentru a acorda o şansă de reintegrare în societate persoanelor care au comis ilegalităţi şi care vor să şi le repare printr-o activitate utilă lor şi celor din jur. Menţionăm că participarea angajatorilor la acest eveniment va fi şi expresia  interesului comunităţii locale de a răspunde  acestei nevoi existente la nivelul regiunii Sud-Muntenia.

Târgul de locuri de muncă este doar o componentă a proiectului ”Tranziţia spre libertate prin Centre Regionale de Incluziune Socială”, desfăşurat de CRED.  În cadrul proiectului peste 4000 de deţinuţi din regiunile Bucureşti-Ilfov, Nord –Vest, Centru, Sud- Muntenia şi Sud-Est vor fi susţinuţi în procesul de reinserţie socială astfel încât procentul de recidivă să fie cât mai scăzut. Obiectivul principal al proiectului este cresterea şanselor de inserţie în comunitate şi pe piaţa muncii prin realizarea de programe integrate de pregătire pentru liberare, cum ar fi cursuri de pregătire profesională sau târguri de locuri de muncă. Târgul de la Ploieşti este primul eveniment de acest fel în cadrul proiectului. Urmează ca  in acest an alte trei târguri să se desfăşoare în alte zone ale ţării.

Back To Top