Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

În cadrul unei campanii de o săptămână derulate la nivel european, Poliţia Rutieră face verificări pentru depistarea participanţilor la trafic care nu poartă centurile de siguranţă. Astăzi la prânz, poliţiştii din Ploieşti au fost în centrul municipiului şi au aplicat 17 sancţiuni în decurs de o oră.

Controalele de acest gen au loc în toate Uniunea Europeană şi vizează atât şoferii, cât şi pasagerii care nu folosesc dispozitivele omologate de siguranţă. Astăzi, la Ploieşti, Poliţia Rutieră a derulat o acţiune concentrată în zona centrală, pe tronsonul din Bulevardul Republicii situat în faţa Palatului Administrativ.

Pe acelaşi subiect: 

"La data de 14 martie, în intervalul 11 - 12, a avut loc la o acțiune operativă desfășurată în cadrul controalelor T.I.S.P.O.L. Seatbelt (acțiunile Poliţiilor Rutiere din Europa, vizând purtarea centurilor de siguranţă de către ocupanţii maşinii). Pentru neregulile constatate au fost aplicate 17 sancţiuni contravenţionale în valoare de 2.900 de lei", au transmis, la finalul acţiunii, reprezentanţii IPJ Prahova.

Back To Top