Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

sebastian-ghitaPaginademedia.ro deţinută de jurnalistul Petrişor Obae a purtat o discuţie cu omul de afaceri ploieştean Sebastian Ghiţă, dialog în care patronul Asesoft spune că reprezentanţii RTV vor fi „extrem de receptivi la cereri privind orice suprapuneri de identitate vizuală”.

Iată câteva declaraţii ale lui Sebastian Ghiţă date pentru paginademedia.ro:

-         Nu intenționăm să ne suprapunem peste identitatea Realitatea Media. Astăzi vom schimba grafica și vom fi extrem de receptivi la cereri privind orice suprapuneri de identitate vizuală. Dacă ei (Realitatea Media) vor considera că greșim, vom asculta părerea lor. Dar nu vom tolera să primim autorizație de la Realitatea Media ca să existăm.

-         Vom respecta în totalitate legea și deciziile CNA, însă vom dori să concurăm pe piață cu oricine, inclusiv cu Realitatea TV.

- Deocamdată denumirea serviciului de programe pe care noi îl propunem pieței este RTV. Așa se cheamă serviciul de program. Mai există un RTV și la Galați.

Legat de utilizarea de către RTV a echipamentelor Realitatea Media:

- Noi am depus o listă de facturi de peste 2 milioane de euro, pentru echipamente pe care Asesoft le-a cumpărat în ultimul an.

-         În ceea ce privește declarația domnului Sorin Enache, că este o afacere cu iz penal, vreau să mai spun un singur lucru: n-ar fi bine să îii aduc aminte de niște acte mai vechi de la Realitatea Media.
Știm toți că Diicot și Parchetul au ridicat foarte multe documente despre aspecte și situații penale de la Realitatea Media.

-         Eu zic că nu nu este cazul să amenințăm instituțiile, ci să le lăsăm să își facă treaba.

Sursa: www.paginademedia.ro

Back To Top