Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Un autocar și un microbuz pline ochi, precum și un autoturism cu doi ocupanți au fost implicate vineri seară, în jurul orei 18.30, într-un accident petrecut la baza sensului giratoriu suspendat de la ieșirea din Ploiești spre Păulești.

ISU Prahova, care a trimis la fața locului un echipaj de pompieri, unul de descarcerare și o ambulanță Smurd, a anunțat că 41 de persoane se aflau în autobuz, alte 14 în microbuz și alte două în autoturismul implicat în eveniment. Sursa citată menționează că doar doi bărbați au fost răniți și transportați la spital, cu traumatism la gleznă, respectiv traumatism cranian.

Potrivit IJP Prahova, traficul în zonă a fost restricționat pe sensul Blejoi - DN 1.

La fața locului, polițiștii au demarat ancheta, iar din primele cercetări au stabilit și cum s-ar fi petrecut accidentul. Se pare că autobuzul ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care ar fi frânat brusc în fața sa și pe care l-ar fi proiectat pe contrasens, într-un microbuz.

Foto ilustrație

Back To Top