Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

adrian_dobreAdrian Dobre, prefectul Judeţului Prahova, a cerut Poliţiei şi Jandarmeriei câte un raport legat de ce s-a întâmplat pe stadion, la meciul de fotbal dintre Petrolul şi Steaua.

„Azi, la ora 14.00, am cerut Jandarmeriei Bucureşti un control la Jandarmeria Prahova. Concluzia mea este că jandarmeria nu şi-a îndeplinit sarcinile. Am cerut, de asemenea, şi măsuri disciplinare”, a declarat astăzi prefectul Adrian Dobre.

„Astăzi, în urma unui comunicat al Parchetului, s-a spus că persoana în cauză a avut o armă, lucru care nu este corect. Cealaltă persoană, care nu a putut intra pe teren, avea un box. Vreau această corectură, pentru că informaţia a ajuns inclusiv în presa internaţională.

Cât despre individul care a intrat pe teren şi a lovit un jucător, pot să vă spun că este judecat pentru ultraj.

Despre lovitură nu ştim încă, legal, cât e de gravă. Vom afla mai multe atunci când persoana vătămată va face plângere. Până la finalizarea controlului, îi solicit domnului comandat Burlacu demisia de onoare. Aici, în public”, a mai declarat prefectul Adrian Dobre.

Adrian Dobre este de părere că jandarmii ar fi trebuit să intre pe teren imediat când s-a produs incidentul.

Back To Top