Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

politistUn tânăr de 25 de ani este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, ultraj, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi refuz de recoltare a probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei.

Iată povestea desprinsă parcă din filme.

În ziua de 30 octombrie, în jurul orei 19.20, în timp ce patrula pe raza satului Inoteşti, o patrulă auto de siguranţă publică din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 6 Ciorani, a fost solicitată să se deplaseze la sediul Postului de Poliţie Baba Ana, unde se afla o persoană care dorea să formuleze o plângere.

Pe raza satului Conduratu, poliţiştii au observat pe marginea drumului un grup de patru persoane, una dintre ele făcându-le semn să oprească.

Poliţistul care conducea autospeciala a oprit şi a coborât pentru a lămuri situaţia, moment în care, din spate, s-a apropiat un tânăr care l-a tras de vesta reflectorizantă şi l-a lovit cu pumnul în zona feţei. Poliţistul s-a dezechilibrat, iar celălalt poliţist a intervenit imediat, ocolind autoturismul prin partea din spate.

Profitând de faptul că poliţistul lovit s-a dezechilibrat iar celălalt poliţist coborâse din autovehicul, suspectul s-a urcat la volanul autospecialei de Poliție şi a demarat spre oraşul Mizil.

Cei doi poliţişti au pornit în urmărirea autospecialei cu un autoturism care în acel moment circula în zonă, în acelaşi timp solicitând sprijin Poliţiei oraşului Mizil, în vederea blocării în trafic şi imobilizării suspectului.

La ieşirea din oraşul Mizil, poliţiştii au reuşit blocarea în trafic a autospecialei în care se afla supectul, acesta fiind imobilizat. Autoturismul nu a suferit avarii, iar din interior nu au fost sustrase bunuri.

Tânărul, în vârstă de 26 de ani, a fost condus la sediul poliţiei pentru cercetări, stabilindu-se că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,68 mg/l, motiv pentru care a fost condus la spital unde a refuzat recoltarea de probe biologice necesare stabilirii alcoolemiei.

Totodată, din verificări a rezultat că suspectul nu posedă permis de conducere auto pentru nicio categorie de vehicule.

El a fost reţinut 24 de ore pe bază de ordonanţă, din primele cercetări efectuate, în sarcina lui fiind reţinută săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, ultraj, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, refuz de recoltare probe biologice, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă.

Conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova a dispus declanşarea procedurii cercetării prealabile, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs incidentul şi a factorilor care au favorizat producerea acestuia.

Back To Top