Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

petrolul-steauaComisia de disciplină a LPF a decis ca Petrolul Ploieşti să primească o penalitate financiară de 60.000 de lei, în urma incidentelor din cadrul partidei suspendate Petrolul Ploieşti-Steaua Bucureşti, de la sfârşitul săptămânii trecute.

Totodată, echipa Petrolul este obligată să joace următoarele şase partide fără spectatori în tribunele noului stadion din Ploieşti, Ilie Oană.

Totodată, membrii comisiei de disciplină a LPF au decis ca jucătorii echipei Steaua, Novak Martinovici şi Răzvan Stanca, să nu fie suspendaţi în urma incidentelor.

Gandul.info scrie că fundaşul Petrolului, Enes Sipovici, audiat de membrii Comisiei de Disciplină, după ce înregistrările video ale incidentelor de la meciul Petrolul-Steaua l-au suprins îndepărtând un obiect de pe teren, ce se bănuieşte a fi aparţinut fanului care l-a lovit pe Galamaz, nu a fost suspendat, "deoarece nu întruneşte elementele unei abateri", conform vicepreşedintelui Comisiei de Disciplină, Florin Gâtejan.

„A fost un caz unic ca proporţie şi mărime şi consider că am luat decizia cea mai bună, urmează ca din punct de vedere penal să-şi facă datoria şi instanţa judecătorească, cu o sancţiune aspră şi pe viitor să dea dovadă de mai multă exigenţă pentru că este vorba de o faptă gravă petrecută pe terenul de fotbal", a declarat Gâtejan, citat de gandul.info.

Back To Top