Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

vizual_campanieLiga Română de Cancer lansează, în luna noiembrie, o campanie de informare și educare privind implicațiile cancerului la plămâni, sub mesajul „Respiră adânc și gândește-te bine!”, beneficiind de sprijinul companiilor Roche Romania și Euromedic România.

Pe parcursul campaniei, între 4 - 30 noiembrie, vor fi realizate diverse acțiuni care au ca scop atragerea atenției publicului în ceea ce privește cancerul pulmonar, precum și măsurile de prevenire și diagnosticare a acestui tip de afecțiune.

„Prin această campanie dorim să oferim oamenilor cât mai multe informații cu privire la cancerul pulmonar, astfel încât să conștientizeze importanța unui control preventiv anual, pentru ca această afecțiune să poată fi depistată și tratată la timp. Campania de luptă împotriva cancerului pulmonar este o campanie de educare și responsabilizare a populației din România, prin care vrem să tragem un semnal de alarmă asupra statisticilor în ceea ce privește numărul bolnavilor de cancer la plămâni - să fie cât mai mic, a precizat dna. Dr. Iustina Fusu, Vicepreşedinte al Ligii Române de Cancer.

Cancerul pulmonar este cea mai frecventă formă de cancer din lume, cu incidenţă maximă la bărbaţi şi pe locul doi la femei, după cancerul mamar. Anual, 1,4 milioane de oameni sunt diagnosticaţi cu această formă de cancer, pe plan mondial, la fiecare 30 de secunde acest flagel făcând cate o victima umana. Diagnosticat din timp, cancerul de plămâni poate fi vindecat.

Cancerul pulmonar este definit de reproducerea unor celule anormale în interiorul plămânului, fiind o formă de cancer foarte agresiv şi rapid evolutiv. Celulele canceroase - se grupează în formaţiuni de tip ciorchine sau excrescente de formă tumoreică. Aceste formaţiuni se pot localiza la nivelul plămânului - denumite tumori pulmonare primare, sau se pot separa şi migra, putându-se fixa şi creşte şi în alte zone ale corpului, caz în care pacientul se confruntă cu una sau mai multe tumori secundare, sau metastaze.

Cancerul la plămâni poate fi descoperit în timpul unui control de rutină sau poate fi recunoscut după semnele şi simptopatologia care persistă pe o perioadă mai îndelungată. Este extrem de importantă identificarea şi cunoaşterea acestor semne, iar în cazul in care intervine o schimbare în starea de sănătate, persoana în cauză trebuie să se prezinte la un control de specialitate, pentru a preveni boala sau agravarea acesteia.

Back To Top