Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

ion-tiriacOmul de afaceri Ion Ţiriac a fost invitatul emisiunii „După 20 de ani", difuzată duminică, de ProTV. Fostul tenisman a analizat recentul incident care a avut loc pe stadionul Ilie Oană, la meciul de fotbal dintre Steaua şi Petrolul Ploieşti, când un suporter ploieştean a intrat pe gazon şi l-a lovit cu pumnul pe fundaşul stelist George Galamaz.

„Noi am învăţat mai târziu gangsterisme, dar le învăţăm repede”, a declarat fostul sportiv.

Legat de reacţia suporterului Petrolul Ploieşti, Ion Ţiriac a spus că, în prezent, există o serie de legi pe care fanii, şi nu numai, trebuie să le accepte şi să le respecte.

„Când un individ îţi intră în casă, individul devine un pericol nu numai public, dar un pericol al locatarului care este în casa aceea cu invitatul lui, cealaltă echipă. În momentul acela, după părerea mea, gazda şi locatarul au dreptul să se apere cu tot ce au", a declarat Ţiriac, în cadrul emisiunii de la ProTV, citat de portalul gandul.info

Sursa: gandul.info

Back To Top