Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

politie-rutieraŞoferi beţi, fără carnet sau cu permisul suspendat – asta au descoperit poliţiştii de la Rutieră în ultimele zile de patrulare prin judeţ.

Pe D.J. 101 P, în comuna Filipeştii de Târg, a fost oprit pentru control un autoturism condus de G. Florin.

Verificările efectuate de poliţişti au arătat că G. Florin nu poseda permis de conducere, motiv pentru care i-a fost întocmit dosar penal.

Pe raza oraşului Boldeşti Scăeni, pe D.J. 232, a fost depistat I. Daniel, de 20 ani, care conducea un autoturism, deşi nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.

Tânărului i-a fost întocmit dosar penal.

O patrulă din cadrul Poliţiei Comunale Valea Doftanei a oprit în trafic un autoturism ce se deplasa pe D.J. 102 I.

Conducătorul auto se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul testării cu aparatul etilotest indicând o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aer expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform prevederilor legislaţiei rutiere.

În ziua de 5.11.2011, ora 15.21, pe strada  Gheorghe Doja din Ploieşti a fost oprit pentru control un autoturism condus de P. Marian, de 46 de ani, din comuna  Bălţeşti.

Verificările efectuate au arătat că acesta avea  permisul de conducere suspendat, motiv pentru care i-a fost întocmit dosar penal.

În ziua de 5.11.2011, pe strada Mihai Bravu din Ploieşti s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Unul dintre conducătorii auto implicaţi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul testării fiind 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

El a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice necesare stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar penal.

Pe strada Ion Creanga din Ploieşti, a fost depistat D. Mihai, care conducea un autoturism deşi avea permisul de conducere reţinut.  Conducătorul auto este cercetat penal.

T. Viorel a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 101 G în comuna Brazi. El se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul testării cu apartul etilotest fiind de 0,44 mg/ l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, conducătorul auto fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice necesrae stabilirii alcoolemiei.În ziua de 6.11.2011, D. Vasile a fost depistat în trafic, conducând un autoturism pe Bulevardul Republicii din Ploieşti. Întrucat emana halena alcoolică, el a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,42 mg./l alcool pur în aerul expirat.

P. Adrian a fost depistat la data de 5.11.2011, în timp ce conducea un autoturism pe raza oraşului Mizil, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul fiind de 0,92 MG/L alcool pur în aerul expirat.

Şi lui i-a fost întocmit dosar penal.Lucrătorii Secţiei nr. 5 Poliţie Rurala Ceptura au fost sesizaţi telefonic de către C. Viorel despre faptul că în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 102 K a fost implicat intr-un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale.

Conducătorii auto împlicaţi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,83mg/l în cazul unui dintre ei.

Acesta este cercetat penal.

În data de 05.11.2011, pe raza oraşului Băicoi, a fost oprit pentru control un autoturism care circula pe strada Unirii din localitate.

Cercetările au arătat că G. Rupert, conducătorul auto, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul, sens în care i-a fost întocmit dosar penal.

Back To Top