Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

sebastian-ghitaSebastian Ghiţă îl acuză pe Sorin Ovidiu Vântu că a plătit „direct” foşti şefi de servicii secrete şi foşti preşedinţi ai României.

„Chestiunile pe care le-am văzut un an de zile în actele Realitatea Media SA arată că Vântu a plătit direct foşti şefi de servicii secrete, foşti preşedinţi ai României şi nenumăraţi analişti şi jurnalişti care au manipulat opinia publică”, a declarat Ghiţă pentru portalul de ştiri Hotnews.ro.

„Toate temerile mele exprimate în acest an s-au adeverit. Realitatea Media SA a fost construită şi exploatată ca unealtă de cel mai mare grup mafiot din România - grupul Luca, Vântu şi locotenenţii lor. Banii au provenit din trei surse: FNI, Petrom şi Petrom Service şi returnările ilegale de TVA.

Realitatea Media a funcţionat ca un instrument al mafiei gulerelor albe, care să permită şantajarea şi escrocarea politicienilor, a oamenilor de afaceri şi a opiniei publice. Chestiunile pe care le-am văzut un an de zile în actele Realitatea Media SA arată că Vântu a plătit direct foşti şefi de servicii secrete, foşti preşedinţi ai României şi nenumăraţi analişti şi jurnalişti care au manipulat opinia publică", a spus Ghiţă, citat de Hotnews.ro.

Istoria conflictului Ghiţă-Vântu / Lupta pe televiziuni

Asesoft, societatea fondată de Sebastian Ghiţă, a fost implicată, printr-un contract de management, în finanţarea Realitatea Media, în urma unui aranjament semnat cu fostul proprietar al postului, Sorin Ovidiu Vântu. Asocierea a fost una plină de peripeţii, ajungându-se la plângeri penale şi acuze de ameninţare şi furt.

Sorin Ovidiu Vântu a înstrăinat majoritatea acţiunilor societăţii de televiziune omului de afaceri Elan Schwartzenberg, care, prin administratorul care supervizează administrarea reorganizării juridice declanşate la Realitatea Media, a reziliat contractul cu Asesoft, firma lui Ghiţă.

Tot conflictul a culminat cu întreruperea emisiei postului care îşi avea sediul oficial în Casa Presei, echipa de jurnalişti scindându-se între cele două grupări, Elan Schwartzenberg şi Sebastian Ghiţă.

În acest moment, Realitatea transmite din noile studiouri închiriate de Elan, cu echipa de jurnalişti şi tehnicieni care au ales să se alăture brandului, în timp ce Sebastian Ghiţă a lansat o televiziune de ştiri concurentă, RTV, cu o altă parte din vechea echipă a Realităţii.

În prezent, există mai multe acţiuni în instanţă, omul de afaceri ploieştean, Sebastian Ghiţă, dorind să recupereze prejudiciul cauzat de ruperea contractului de management dintre Asesoft şi Realitatea Media, după ce societatea ploieşteană a investit o sumă importantă de bani în salarii şi echipamentele Realitatea TV, pe durata contractului de management dintre cele două societăţi.

De asemenea, au existat acuze că, de fapt, alături de Elan Schwartzenberg ar sta tot vechiul acţionar al Realităţii, Sorin Ovidiu Vântu, după ce presa a scris că jurnalişti importanţi au fost sunaţi, personal, de SOV, pentru a se angaja la Realitatea lui Elan.

Sursa: hotnews.ro

Back To Top