Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual
luca_vantuMandat de arestare pentru 29 de zile pe numele lui Sorin Ovidiu Vântu și Liviu Luca. Cei doi sunt cercetați pentru delapidare și spălare de bani în dosarul falimentării societății Petromservice.
Procurorii ar fi mers pe teza faptului că prejudiciul este unul extrem de mare, peste 80 de milioane de euro. Surse apropiate Parchetului de pe lângă ICCJ spun că în luarea deciziei de prelungire a reținerii la 29 de zile, instanța ar fi luat în considerare două aspecte - presiunea mediatică asupra cazului, în care, o eventuală cercetare în stare de libertate ar fi creat o imagine extrem de negativă asupra magistraților în ochii opiniei publice și influența pe care cei doi, prin relațiile personale, o puteau exercita în dosar, dacă ar fi rămas în libertate.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au admis cererea procurorilor Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) care au cerut arestarea lui Sorin Ovidiu Vîntu, Liviu Luca, Mihai Sorin, Ioan Bohlţeanu, Gheorghe Şupeală, Mihai Viorel Râmboacă, Răzvan Florin Râmboacă, Daniela Braşoveanu, Ioan Bohâlţeanu şi a lui Zizi Anagnostopol.

În afara lui SOV, tuturor celorlalţi nouă acuzaţi li s-au pus cătuşele şi urmează să fie transportaţi la Poliţia Capitalei, unde vor rămâne pentru următoarele 29 zile.
Back To Top