Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

imigrari_pasaportPoliţiştii din cadrul Oficiului Român pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări Prahova au organizat în data de 2 noiembrie 2011 în Ploieşti o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a străinilor, ocazie cu care au fost depistaţi cu şedere ilegală o cetăţeană din Ucraina,  M.I. în vârstă de 22 ani şi un cetăţean din Turcia, T.D. în vârstă de 49 ani .

Persoanele în cauză au intrat în România în baza unor vize de vizită iar la expirarea acestora nu au întreprins nici un demers pentru a părăsi teritoriul României. Având in vedere cele constatate, cei doi au fost sancţionaţi contravenţional, fiecare cu suma de 400 lei şi le-a fost emisă  decizie de returnare prin care sunt obligaţi să părăsească Romania în termen de 15 zile, conform O.U.G. 194 / 2002, republicată.

Important pentru cetăţenii Uniunii Europene care locuiesc în Prahova / Mergeţi la Serviciul de Imigrări pentru actualizarea documentelor de şedere. Mai jos, datele de contact unde vă puteţi interesa pentru preschimbarea documentelor

Modificările aduse regimului juridic aplicabil cetăţenilor statelor membre ale Uniunii Euopene şi ale Spaţiului Economic European pe teritoriul României prin Legea nr. 80/2011  prevăd introducerea termenelor de valabilitate pentru certificatele de înregistrare şi cărţile de rezidenţă permanentă emise anterior datei de 06 iunie 2011.

Astfel, potrivit prevederilor art. II alin. (1) din Legea nr. 80/2011, certificatele de înregistrare şi cărţile de rezidenţă permanentă emise cetăţenilor statelor membre ale Uniunii Europene şi ale Spaţiului Economic European, în temeiul Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 102/2005, până la data intrării în vigoare a actului normativ mai sus menţionat, au valabilitatea de 5, respectiv 10 ani de la data emiterii.

Drept urmare, pentru respectarea prevederilor art. II alin. (2) din Legea nr. 80/2011 aveţi obligaţia să vă prezentaţi la serviciul nostru in vederea preschimbării documentului.

Vizitaţi site-ul public la adresa : www. ori.mai.gov.ro  sau sunaţi la tel. 0244 – 302390 şi tel/fax 0244 – 596224.

Back To Top