Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

livia_harcan_gimnastica_2Vineri, 11 noiembrie 2011, se desfăşoară, la Sala Polivalentă din Bucureşti, întrecerile pentru „Cupa României” la gimnastică ritmică. Această competiţie se doreşte a fi un regal sportiv la care participă primele şase gimnaste calificate la Campionatele Naţionale pe fiecare categorie, de la copii până la senioare.

Competiţia este organizată de Federaţia Română de Gimnastică Ritmică, în parteneriat cu Autoritatea naţională pentru Sport şi Tineret şi va aduna la Bucureşti 30 de gimnaste în concursul individual şi şase ansambluri, în total peste 70 de gimnaste cu vârste cuprinse între 6 şi peste 16 ani.

Clubul Sportiv Municipal Ploieşti participă în concursul categoriei a IV-a (8-10 ani) cu gimnasta Livia Harcan, vicecampioană naţională cu echipa şi livia_harcan_gimnastica_1deţinătoarea titlului individual naţional de vicecampioană naţională la panglică.

Back To Top