Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

ASR_PRINCIPESA_MARGARETA_PRINTUL_CHARLESÎn iulie 1974, revista spaniolă Hola o prezenta pe Principesa Margareta a României drept “posibila aleasă a Prinţului Charles”, dezvăluind faptul că “Charles şi Margareta s-au întâlnit în cadrul unor evenimente sociale recente şi au stat îndelung de vorbă”. Se pare că Margareta, care atunci avea 25 de ani, cu doar patru luni mai mică decât Charles, ar fi fost pe placul Reginei Elisabeta, aceasta primind-o în mai multe vizite private la Palatul Buckingham.

Pagina din Hola, renumită revistă spaniolă dedicată celebrităților, avea titlul “Zvonuri despre Margareta de România drept „posibila” aleasă a Prințului Charles al Angliei” şi apărea într-o perioadă în care fiul Reginei Elisabeta a Regatului Unit, la 26 de ani neîmpliniți, era cel mai râvnit burlac de pe planetă. În acest context, Hola scria: “Puțini sunt cei care îşi pot da seama că există un nou zvon referitor la o altă «posibilă » mireasă - încă una - pentru Prințul Charles al Angliei. Dar noi, fideli cronicilor zilei, consemnăm că, în ultimul timp, s-a pomenit numele unei prințese regale asociat, în mod romantic, celui al viitorului rege al Angliei: acest nume a fost cel al Margaretei de România, 25 de ani, fiica exilatului Rege Mihai şi a soției sale, Regina Ana, născută Prințesă de Bourbon- Parma”, a scris HOLA, citată de libertatea,ro.

Revista dezvăluia că Principesa Margareta, care absolvise Universitatea din Edinburgh şi care lucra în Marea Britanie, pentru câteva universități, “a fost primită de mai multe ori de Regina Elisabeta la palatul Buckingham, dar şi în alte reşedințe ale suveranei”.

Hola făcea o legătură între aceste vizite ale prințesei la regină, care nu erau accesibile oricui, şi faptul că “Charles al Angliei şi Principesa Margareta de România s-au întâlnit recent în cadrul mai multor evenimente sociale şi, după ce au stat îndelung de vorbă, au descoperit că au multe gusturi şi înclinații în comun. Şi, cel mai important, potrivit unor surse apropiate Curții engleze, este că Regina Elisabeta nu ar avea nimic de obiectat la o eventuală logodnă dintre fiul său şi fata cea mare a Regelui Mihai”.

În acelaşi material, revista spaniolă amintea că numele Principesei Margareta a României mai fusese pomenit şi în 1973, pe o listă cu eventuale logodnice ale Prinţului Charles. “De fapt, nu este pentru prima dată când se fac speculaţii legate de «candidatura » Margaretei de România pentru rolul de viitoare regină a Angliei. În luna septembrie a anului trecut, a apărut citată în cadrul unei liste de pretendente, alături de Lady Jane Wellesley, fiica ducilor de Wellington, de Georgina Russell, fiica ambasadorului britanic la Madrid, de Rosie Clifton, fiica unui colonel retras şi secretară în Londra, de Lady Henrietta Fitzroy, fata ducilor de Grafton şi pasionată de călărie…”.

În publicaţie se mai nota că tatăl Margaretei, Regele Mihai, a cunoscut-o pe viitoarea sa soţie, Prinţesa Ana, la nunta Elisabetei, mama Prinţului Charles, şi că acesta “a încercat mereu să menţină contactul cu celelalte familii regale. Aşa l-am putut vedea pe Regele Mihai în diverse întâlniri purtând uniforme şi decoraţii şi ocupând locul ce protocolar îi revine. Soţia şi fiicele sale au stat mereu lângă el, încercând să conserve o imagine şi o prezenţă ce corespund unei familii regale aflate în exil”.

Pe vremea când era studentă în Scoţia, la Edinburgh, Principesa Margareta a avut o idilă cu Gordon Brown, cel care avea să devină primul ministru al Marii Britanii.

La sfârşitul anilor ’60, începutul anilor ’70, Principesa Margareta studia în Marea Britanie, unde l-a cunoscut pe Gordon Brown (foto), atunci student, viitor ministru de finanţe (1997-2007), prim-ministru al Marii Britanii (2007-2010) şi lider al Partidului Laburist.

ASR_principesa_MARGARETAAlteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare Margareta a României / Prezentarea custodelui Coroanei României

Alteţa Sa Regala Principesa Moştenitoare Margareta a României este fiica cea mare a Majestăţilor Lor Regele Mihai I şi Regina Ana ai României.

Născută la Lausanne, în Elvetia, pe 26 martie 1949, a copilărit în Danemarca, Elveţia, Grecia şi Marea Britanie.

Şi-a încheiat studiile universitare şi masteratul în Sociologie, Ştiinţe Politice şi Drept Internaţional la Universitatea din Edinburgh, Scoţia.

După încheierea studiilor, ASR Principesa Moştenitoare a lucrat în cadrul mai multor universităţi britanice, specializându-se în sociologie medicală şi sănătate publică.

A urmat apoi, timp de aproape 10 ani, o carieră la Naţiunile Unite, în cadrul Organizaţiei pentru Alimentaţie şi Agricultură (FAO) şi în cadrul Fondului Internaţional pentru Dezvoltarea Agriculturii.

Proiectele sale, vizând sensibilizarea opiniei publice în privinţa problemelor de nutriţie şi sărăcie din Africa şi America de Sud, au presupus numeroase călătorii în aceste zone ale Globului.

Fundaţia „Principesa Margareta a României” are, astăzi, sediul în şase ţări

În toamna anului 1989, ASR Principesa Moştenitoare a părăsit Organizaţia Naţiunilor Unite, pentru a se dărui cauzei româneşti, lucrând alături de tatăl Sau, Majestatea Sa Regele. În săptămânile care au urmat evenimentelor din decembrie 1989, Alteţa Sa Regală a vizitat, pentru prima oară, România. Câteva luni după această vizită, ASR a creat, împreună cu Majestatea Sa Regele, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, cu scopul de a contribui la îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă ale copiilor, vârstnicilor şi familiilor aflate în dificultate. ASR Principesa Moştenitoare este Preşedintele Fundaţiei care are astăzi birouri în şase ţări: România, Elveţia, Marea Britanie, Belgia, Franţa şi Statele Unite.

ASR Principesa Moştenitoare a României este implicată într-o serie de evenimente şi angajamente publice, reprezentându-L, în unele dintre acestea, pe tatăl Său, Majestatea Sa Regele Mihai I.

De-a lungul anilor '90, ASR Principesa Moştenitoare L-a însoţit pe Majestatea Sa Regele în vizitele Sale în Europa, Statele Unite şi Canada.

Pe 30 decembrie 1997, Alteţa Sa Regală a fost desemnată de către Majestatea Sa Regele să-i succeadă în toate drepturile şi prerogativele.

În 1997 şi în 2002, Principesa Moştenitoare a fost alături de Rege în turneele pe care Majestatea Sa le-a întreprins în numeroase ţări din Europa, pentru a susţine integrarea României în NATO.

ASR Principesa Mostenitoare a Romaniei este casatorita cu ASR Principele Radu al Romaniei, din anul 1996.

Din iunie 2001, Principesa Moştenitoare şi Principele Radu locuiesc la Palatul Elisabeta din Bucureşti şi îşi desfăşoară angajamentele publice în Capitala, în ţară şi în străinătate, aducându-şi contribuţia la procesul de desăvârşire a modernizării României, a reconcilierii cu trecutul şi la conectarea ţării la familia europeană şi atlantică a naţiunilor.

ASR Principesa Moştenitoare este Preşedintele Asociaţiei pentru Dezvoltare Durabilă Săvârşin, Preşedinte de onoare al Fundaţiei Atletismul Românesc şi membru al "Comitetului de sprijin pentru marcarea aderării României la Uniunea Europeană", iniţiat de Premierul României, Călin Popescu Tăriceanu.

Alteţa Sa Regală a acordat Înaltul Patronaj Festivalului Turdafest, organizat de Fundatia Familiei Raţiu, iar împreună cu Alteţa Sa Regală Principele Radu, patronează Concursul Naţional "Basmele Reginei Maria" şi Festivalul Internaţional Europafest, organizat de Jeunesse Musicales Romania. Este Patronul spiritual al Centrului de Specializare în Reabilitarea Patrimoniului Construit, Preşedintele Fundaţiei Regale de Management al Ospitalităţii, iar din vara anului 2005, Şcoala nr. 114 din Bucureşti îi poartă numele. Din iunie 2007 patronează Societatea Enescu, creată la iniţativa “Românian Cultural Institute London."

Sursa: libertatea.ro, familiaregala.ro

Back To Top