Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

livia_harcan_gimnastica_1Aşa cum v-am anunţat la sfârșitul săptămânii trecute, vineri, 11 noiembrie, s-au desfăşurat, la Sala Polivalentă din Bucureşti, întrecerile pentru Cupa României la gimnastică ritmică, competiţie unde au avut drept de participare gimnastele calificate pe primele şase locuri la Campionatele Naţionale pe fiecare categorie, de la copii până la senioare.

Clubul Sportiv Municipal Ploieşti a fost reprezentat, cu succes, în concursul categoriei a IV-a, de gimnasta Livia Harcan, vicecampioană naţionala cu echipa şi deţinătoarea titlului individual naţional de vicecampioană la panglică.

Livia a primit note mari, de peste 20 de puncte la fiecare obiect: coarda, cerc şi panglică, reuşind să obţină medalia de argint în aceasta prestigioasă competiţie naţională.

livia_harcan_podiumwww.ph-online.ro informează că, în acelaşi cadru festiv, Clubul Sportiv Municipal Ploieşti a primit, în semn de apreciere a activităţii secţiei de gimnastică ritmică, pentru al doilea an consecutiv, Premiul de Excelenţă din partea Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică.

Back To Top