Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual
  1. evaziune_fiscalaOfiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor cercetează penal administratora unei societăţi comerciale din Ploieşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.
  2. Aceasta a înregistrat întârzieri mai mari de 30 zile, privind plata impozitelor şi contribuţiilor cu reţinere la sursă, în sumă totală de 12.600 lei, aferente perioadei ianuarie 2008 – ianuarie 2009.

Mai multe unităţi de alimentaţie publică de pe Valea Prahovei au fost controlate de lucrătorii Biroului 3.

  1. Astfel, a fost constatat faptul că în incinta unui bar din Comarnic era difuzată muzică în regim ambiental, fără a deţine acordul titularilor de drepturi.

Totodată, în incinta barului au fost identificate 50 C.D.-uri ce prezentau caracteristicile unor produse contrafăcute (lipsă hologramă), ce au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Cu ocazia verificărilor au fost identificate diferenţe între evidenţele contabile şi evidenţele proprii ale vânzătorilor consemnate în două caiete, fapt pentru care acestea au fost ridicate pentru continuarea verificărilor.

Administratorului societăţii i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de difuzare de muzică ambientală fără acordul titularilor de drepturi, în scop comercial de pe produse contrafăcute, iar în funcţie de rezultatul verificărilor financiar contabile, se va întocmi dosar penal şi pentru înregistrarea necorespunzătoare a veniturilor obţinute.Într-o pensiune turistică din Buşteni, poliţiştii au constatat că agentul economic nu deţinea autorizaţii pentru comunicare publică de opere T.V. , iar administratorul societăţii nu a evidenţiat veniturile obţinute, unitatea nefiind dotată cu aparat de marcat fiscalizat.

Pentru neregulile constatate, acestuia i-a fost întocmit dosar penal.Ofiţerii Biroului 3 au început urmărirea penală împotriva mai multor administratori de societăţi comerciale:

Un câmpinean este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de continuare a activităţii după dispunerea sistării activităţii de spălătorie auto de către comisarii Gărzii de Mediu. În calitate de administrator al unei societăţi comerciale care deţine o spălătorie auto, el a continuat activitatea specifică obiectului de activitate după dispunerea încetării activităţii de către Garda de Mediu. Măsura fusese luată  pentru lipsa autorizaţiei de mediu.

Un alt câmpinean este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune în formă continuată. În cursul anului 2008, el a comandat şi primit materiale de construcţii de la o societate comercială, din Câmpina, înşelând reprezentanţii acestei societăţi cu privire la beneficiarul real al materialelor. Prejudiciul creat este în cuantum de 16.300 lei.

S. Florin, din Bucureşti, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de reţinere şi nevărsare la bugetul consolidat al statului de impozite şi taxe cu reţinere la sursă.

Cel în cauză a reţinut şi nu a vărsat la bugetul de stat contribuţiile având caracter de stopaj la sursă aferente perioadei 2010 – 2011, în cuantum de 22.550 lei.

La fel a procedat şi Z. Constantin, care a reţinut şi nu a vărsat la bugetul de stat contribuţiile având caracter de stopaj la sursă aferente perioadei 2009 –2011, în cuantum de 17.368 lei.

M. Mirela, este cercetată pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals şi complicitate la înşelăciune. Cea în cauză a determinat o femeie să întocmească în fals o adeverinţă de venit în vederea obţinerii unui credit bancar. În baza adeverinţei menţionate a fost încheiat un contract de credit în valoare de 10.000 lei.

Back To Top