Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

sinaia_targul_bunatati_2„Târgul cu Bunătăţi” revine în Sinaia pentru a patra oara în acest an, în perioada 18-20 noiembrie 2011, în centru, în faţa magazinului Winmarkt.

În cadrul acestei ediţii, vor expune producătorii de brânzeturi de la Bran şi Fundata, de preparate din carne şi de pâine pe vatră din Rupea – Braşov şi Tălmăcel - Sibiu, de miere din stupinele de la Cărţişoara - Sibiu şi Cozla – Zalău, dar şi producătorii din Ucea ale vestitelor specialităţi din trandafir: dulceaţă, oţetul şi siropul.

Pentu că e deja iarnă la Sinaia, vizitatorii târgului se vor putea încălzi cu un pahar de vin fiert de la Valea Călugărească, o pălincă de la Zalău sau de la Tulca-Bihor şi o plăcintă întinsă de la Turnu. Vor putea fi degustate şi prăjiturile de casă din Baia Mare, ciocolată de casă de la Lipova, vestita turtă dulce din Bascov- Argeş, dulceţurile şi conservele de post din Valea Popii – Argeş.

Specialităţile de caşcaval din Olanda, cu nucă, busuioc, usturoi, roşii deshidratate, dar şi dulciurile produse în Ungaria nu vor lipsi din târg.

Noutăţile „delicioase” din acest week-end vor fi italiene: pateul de anghinare, măsline şi roşii deshidratate, dar şi file de anşoa, şuncă de Parma, dulciurile din migdale şi alune.

„Continuitatea organizării Târgului cu bunătăţi la Sinaia se datorează succesului de care se bucură acest eveniment în rândul sinăienilor şi al turiştilor. Ne-am dorit să facem o tradiţie din acest târg şi mă bucur că am reuşit! Vom continua promovarea produselor tradiţionale româneşti pe care vă invit să le degustaţi”, a declarat Vlad Oprea, primarul  Oraşului Sinaia.

sinaia_targul_bunatati_1Şi pentru că tocmai am intrat în postul Crăciunului, sinăienii dar şi turiştii vor putea alege să cumpere produse de post: fructe şi legume proaspete, miere, dulceţuri, zacuscă de vinete şi ţelină, pate din măsline sau anghinare, roşii deshidratate, nuci, prune uscate fără fum, siropuri, pâine de casă, prăjituri de post, turtă dulce şi ceaiuri tămăduitoare.

Pentru mai multe detalii:

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

www.targulcubunatati.ro

http://facebook.com/targulcubunatati

Back To Top