Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
catuse01Poliţiştii Secţiei 4 au fost sesizaţi ieri cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în incinta bisericii unui cult religios din Ploieşti, iar din interior au sustras mai multe bunuri. Echipa de cercetare care s-a deplasat la faţa locului a stabilit din primele cercetări că dintr-o cameră situată la demisolul bisericii a fost sustras un laptop, o cameră web, un dispozitiv electronic extern de stocare a informaţiilor, mai multe cabluri electrice, un telefon mobil şi mai multe documente. Totodată, suspecţii au distrus trei cutii ale milei din care au sustras suma de aproximativ 200 lei.

În urma cercetărilor, şi în cooperare cu poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie Braşov, în municipiul Braşov a fost depistat un bărbat asupra căruia au fost găsite mai multe bunuri care puteau proveni din furtul reclamat. O echipă de poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Ploieşti s-a deplasat la Braşov pentru a prelua suspectul, asupra lui fiind găsite bunurile sustrase din incinta bisericii. B. Jozsef, din comuna Atid, judeţul Harghita a recunoscut fapta comisă, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale. Suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Back To Top