Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

pistolÎn această dimineaţă, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 12 Vălenii de Munte au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare asupra unor hoţi de cablu telefonic. Oamenii legii i-au suprins pe doi bărbaţi care sustrăseseră aproximativ 100 m de cablu telefonic de pe raza comunei Gura Vitioarei, şi îl ardeau pe malul râului Teleajen.

Astfel, obţineau cupru, pe care intenţionau să-l comercializeze la un centru de colectare a materialelor reciclabile.

În momentul depistării, cei doi suspecţi au fugit, fiind necesară executarea mai multor focuri de armă, în plan vertical, pentru imobilizarea lor. Unul dintre ei, în vârstă de 28 de ani, a fost prins imediat, iar cel de-al doilea a reuşit să fugă, fiind în curs de depistare.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi.

Ca urmare a folosirii armamentului din dotarea poliţiştilor, nicio persoană nu a fost rănită, şi nici nu au rezultat pagube materiale, informează un comunicat de presă remis de IPJ Prahova.

Back To Top