Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Nemulţumiţi din cauza munţilor de gunoaie, mai mulţi ploieşteni anunţă că vor protesta, miercuri, în faţa sediului Primăriei. Anunţul a fost transmis pe reţelele de socializare, însă nu a strâns până acum un număr prea mare de participanţi anunţaţi.

 

"Noi, comunitățile din următoarele cartiere: 9 Mai, Nord, Centru, Lămâiță, Vest... adică tot Ploieștiul saturați de gunoi și nepăsare vrem să ne strângem în faţa Primăriei miercuri la ora 17 să îl aplaudăm pe dl primar pentru starea Ploieştiului. Așa ca de plecare de la muncă", este mesajul publicat pe reţeaua de socializare Facebook, în cadrul unui eveniment botezat "Scoatem Ploiesti-ul din Mizerie". Până acum, la protestul spontan organizat pe Facebook şi-au anunţat participarea mai puţin de zece persoane.

Autorităţile ploieştene spun că manifestaţia nu a fost autorizată. Neoficial, reprezentanţii Primăriei mai amintesc că activităţile de ridicare şi transport al deşeurilor din Ploieşti sunt coordonate de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Managementul Deşeurilor, ceea ce ar însemna, implicit, că protestul ar fi mult mai inspirat în faţa Palatului Administrativ, sediul ADI Deşeuri şi al Consiliului Judeţean Prahova.

Back To Top